makeporngreatagain.pro yeahporn.top trade fucks and nuts on creamybree phat ass. www.pornforbuddy.com

Komu je namenjena in kdaj je obvezna

Namen energetske izkaznice je predstaviti energetsko učinkovitost stavbe. Namenjena je predvsem kupcem in najemojemalcem.

Pri nakupu nepremičnine bo kupec iz energetske izkaznice lahko razbral kakšna je energetska učinkovitost stavbe in s tem povezanih stroškov bivanja oz. kakšni so še ukrepi za izboljšanje učinkovitosti stavbe. Ravno tako bo najemojemalec iz energetske izkaznice lahko razbral kako energetsko učinkovita je stavba in s tem povezani stroški bivanja.

V pomoč pri lažji prodaji ali oddaji stavbe bo tudi lastnikom stavb, ker bodo imeli uradno dokazilo o energijski učinkovitosti njihove stavbe.

Energetska izkaznica je obvezna za lastnike stavb ali posameznih delov stavb pri prodaji ali oddaji v najem za obdobje daljše od enega leta. Pri oglaševanju prodaje oz. oddaje stavb ali posameznih delov stavb mora lastnik stavbe zagotoviti, da se navedejo energijski kazalniki energetske učinkovitosti stavbe, ki so navedeni v energetski izkaznici.
https://baseofporn.com
http://opoptube.com

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več