makeporngreatagain.pro yeahporn.top trade fucks and nuts on creamybree phat ass. www.pornforbuddy.com

Globe – kazni

OGLAŠEVANJE

Predvidene kazni za lastnike stavb pri prodaji ali oddaji za več kot eno leto so 250 EUR, če pri oglaševanju niso navedeni energijski kazalniki energetske učinkovitosti iz energetske izkaznice.

PRODAJA ALI ODDAJA

Predvidena kazen za lastnike stavb pri prodaji ali oddaji v najem za več kot eno leto je 300 EUR, če kupcu oz. najemniku najpozneje pred sklenitvijo pogodbe ne predloži veljavne energetske izkaznice stavbe ali njenega posameznega dela.

NAMESTITEV ENERGETSKE IZKAZNICE NA VIDNO MESTO

Predvidena kazen za pravno osebo ali samostojnega podjetnika je 1000 EUR do 10.000 EUR, če ne namesti energetske izkaznice na vidno mesto, kot je to predvideno za javne stavbe z uporabno površino nad 250m2.

Ravno tako je predvidena kazen 1000 EUR za upravljalca stavbe ali posameznega dela stavbe, če ne namesti energetske izkaznice na vidno mesto, kot je to predvideno za javne stavbe z uporabno površino nad 250m2.
https://baseofporn.com
http://opoptube.com

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več