makeporngreatagain.pro yeahporn.top trade fucks and nuts on creamybree phat ass. www.pornforbuddy.com

Plinske napeljave

Uredimo vam vse pri prehodu na ogrevanje z zemeljskim plinom. Izdelamo novo plinsko napeljavo od plinske požarne pipe do grelnika z vgradnjo plinskega kondenzacijskega grelnika. V primeru obstoječe plinske napeljave pa lahko le zamenjamo vaš stari plinski grelnik z novim kondenzacijskim plinskim grelnikom.

Ob tem izdelamo projekt plinske napeljave, v vašem imenu pridobimo soglasje Energetike Ljubljana ali Petrol Ljubljana ter dimnikarsko soglasje vašega področnega dimnikarja. Izvedemo vam novo plinsko napeljavo, demontiramo obstoječ kotel z odvozom na deponijo, dobavimo in vgradimo nov plinski kondenzacijski grelnik kateregakoli proizvajalca, saniramo obstoječ dimnik oz. izdelamo nov montažni dimnik.

Po zaključenih izvedbenih delih uredimo priklop plinomera in spuščanje plina v napeljavo ter zagon grelnika z regulacijo.

Nudimo tudi izvedbo plinskih priključkov, skupaj z zunanjimi zemeljskimi deli od javnega plinovoda do objekta, v kolikor ni objekt priključen na omrežje zemeljskega plina. Uredimo tudi potrebna soglasja za prekop javnih površin.

 

Tako vam ponujamo popolno storitev, da vam ni potrebno zapravljati časa, saj vam mi uredimo vse od A do Ž. Prednost, ki jo imate je dana garancija na kompletno izvedbo inštalacijskih del z vgrajeno opremo.

https://baseofporn.com
http://opoptube.com

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več