Izvedba

Izvedba je realiziranje projekta, zato mora biti projekt izdelan pravilno z upoštevanjem vseh tehničnih smernic in zakonov. V naši ponudbi storitev izdelujemo projekte – skupaj z izvedbo, zato zagotavljamo kvalitetno in hitro rešitev vaše investicije. V primeru, da so projekti že izdelani, neobvezno pregledamo projekt, po potrebi predlagamo boljšo rešitev in ponudimo izvedbo.

Najprej opravimo ogled na vašem objekt, v primeru novogradnje pa se oglasite v našem biroju z idejnim načrtom gradbenih del. Pri ogledu vam svetujemo optimalno izbiro opreme (kotla, dimnika, bojlerja, radiatorjev…), pri novogradnji pa vam svetujemo ob načrtu gradbenega dela.

Na podlagi ogleda oz. sestanka vam izdelamo ponudbo, ki vključuje projekte, pridobivanje vseh potrebnih soglasij in izvedbo z izbrano ogrevalno opremo določenega proizvajalca.

Ob osvojitvi našega predračuna potrdite izvedbo projektov in strojnih del s pogodbo. Postopek nadaljujemo z izdelavo projekta PGD/PZI (projekt za pridobitev grad. dov. oz. projekt za izvedbo), ki lahko vključuje kotlovnico na plin ali olje ali biomaso oz. s toplotno črpalko, izbrano opremo, dimnik (izračun dimnega preseka), napeljavo ogrevanja z radiatorji oz. talnega ogrevanja, napeljavo vodovoda z odtoki.
Sledi izvedba z dogovorjenimi roki pričetka in končanja vseh del z dostavo in vgradnjo ogrevalne opreme ter končni zagon s strani pooblaščenega serviserja izbranega proizvajalca.

Izvedba vključuje vgradnjo ogrevalne opreme (kotli, gorilniki, bojlerji, toplotne črpalke, vročevodni kamini, radiatorji cevi), zato izbiri opreme posvetimo dovolj veliko pozornost, da dosežemo kvalitetno izvedbo brez kasnejših reklamacij.

Proizvajalci ogrevalne opreme s svojimi blagovnimi znamkami ponujajo veliko izbiro ogrevalnih naprav. Z našo pomočjo vam bomo izbrali ustrezno opremo, ki bo odgovarjala tehničnim zahtevam in cenovni zmožnosti. Pri izbiri opreme je eden od pomembnejših faktorjev kvaliteten in ažuren servis.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več