Projektiranje

Podjetje izdeluje vse faze projektov strojnih inštalacij, kot so:

  • 1. projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD, vključuje tudi idejni projekt),
  • 2. projekt za izvedbo (PZI),
  • 3. projekt izvedenih del (PID).
Projekti strojnih inštalacij vsebujejo načrte: ogrevanje radiatorsko ali talno, toplotne črpalke za ogrevanje ali pripravo tople sanitarne vode, toplozračno ogrevanje, ogrevanje s sevali, plinske napeljave s kondenzacijskimi kotli, kurilnico na olje ali trdo gorivo oz. biomaso, napeljava vodovoda in kanalizacije, dimovodne naprave, hlajenje, prezračevanje, komprimiran zrak.

Z investitorjem aktivno sodelujemo s svetovanjem ter upoštevanjem želja na podlagi tehničnih rešitev v skladu s tehničnimi predpisi.

Poleg izdelave projektov izdelamo gradbeno fiziko z elaborati in izkazi ter uredimo tudi vso potrebno spremljajočo dokumentacijo na področju strojnih inštalacij za pridobitev soglasij, ki so potrebna za izdajo gradbenega dovoljenja - oz. tehnični pregled za izdajo uporabnega dovoljenja.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več