makeporngreatagain.pro yeahporn.top trade fucks and nuts on creamybree phat ass. www.pornforbuddy.com

Storitve

Pri ogrevanju s plinom, oljem, trdimi gorivi vam naše podjetje uredi vse od začetne ideje do končne izvedbe ter zagona s pooblaščenim serviserjem, bodisi, da gre za novogradnjo ali sanacijo obstoječe ogrevalne opreme v že zgrajenih objektih.

Tako vam ponujamo popolno storitev, da vam ni potrebno zapravljati časa saj vam mi uredimo vse od A do Ž.
Najprej opravimo ogled na vašem objektu. Pri novogradnji se oglasite v našem biroju z idejnim načrtom gradbenih del. Pri ogledu vam že svetujemo optimalno izbiro opreme (kotla, dimnika, bojlerja, radiatorjev…), pri novogranji pa vam svetujemo ob načrtu gradbenega dela.

Na podlagi ogleda oz. sestanka vam izdelamo ponudbo, ki vključuje projekte, pridobivanje vseh potrebnih soglasij (soglasje Energetike, dimnikarsko soglasje, potrebne listine za pridobitev kreditov..) in izvedbo z izbrano ogrevalno opremo določenega proizvajalca.
Ob osvojitvi našega predračuna potrdite izvedbo projektov in strojnih del s pogodbo. Postopek nadaljujemo z izdelavo projekta PGD/PZI (projekt za pridobitev grad. dov. in projekt za izvedbo), ki lahko vključuje kotlovnico na plin ali olje, izbrano opremo, dimnik (izračun dimnega preseka), napeljavo ogrevanja z radiatorji oz. talnega ogrevanja, napeljavo vodovoda z odtoki.

Izdelane projekte vložimo v vašem imenu za pridobitev ustreznih soglasij ali gradbenega dovoljenja.
Sledi izvedba z dogovorjenimi roki pričetka in končanja vseh del z dostavo in vgradnjo ogrevalne opreme ter končni zagon s strani pooblaščenega serviserja izbranega proizvajalca.

Prednost, ki jo tudi imate je dana garancija na kompletno izvedbo strojnih del.
https://baseofporn.com
http://opoptube.com

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več